Eiken_Pizzaplank_40cm
Eiken Pizzaplank (Ø 40cm)
0 Reviews | Review toevoegen
*Eiken pizzaplank *Diameter 40 cm *Europees eiken *XL formaat *Foodsafe *10 jaar garantie *NIET geschikt voor de vaatwasser

Artikelnummer

64063

Verzendkosten

€ 0,00

Standaard levertijd (2 tot 3 werkdagen)

2-3 werkdagen

€ 46,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Deze mediumgrote ronde pizzaplank (diameter 40 cm) heeft een warme uitstraling en is gemaakt voor het stijlvol serveren van pizza's. Onze unieke, handgemaakte planken worden geproduceerd door medewerkers van een sociale werkvoorziening uit duurzaam Europees eiken (FSC), overgebleven van de meubelindustrie. Met uw aankoop draagt u dus bij aan een duurzamere en betere wereld. De Smikkelplank is Foodsafe, daarmee voedselveilig en uitermate geschikt voor de horeca.

·         Gratis bezorgd in NL en België
·         10 jaar garantie
·         NIET vaatwasserbestendig
·         Duurzaam natuurproduct

 

Weest u zich er vóór aankoop a.u.b. van bewust, dat ‘rustiek eiken’ wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van een enkele kleine noest of kwast, draadverloop, kleurverschillen en andere eigenschappen die in ‘foutvrij eiken’ niet voorkomen. Deze natuurlijke karaktereigenschappen zorgen voor een landelijke en levendige uitstraling. Dit alles maakt onze planken juist tot een Smikkelplank.
Smikkelplanken worden geproduceerd van ongebruikt hout, overgebleven uit de meubelindustrie en is FSC-goedgekeurd. Dit hout wordt door ons geschaafd en geschuurd tot een gladde plank zonder houtsplinters.

Vervolgens worden alle Smikkelplanken na productie goed beschermd door deze te behandelen met een laag druivenpitolie. Hierdoor kan elke Smikkelplank, ondanks mogelijke noesten en dergelijke, na gebruik uitstekend met lauwwarm water gereinigd worden. De behandelmethode van de planken zorgt er tevens voor dat elke Smikkelplank Foodsafe is. Wij adviseren u om De Smikkelplank regelmatig te voorzien van een nieuwe laag druivenpitolie. Deze olie kunt u verkrijgen in bijna elke supermarkt.

Onderhoud
De plank kan na gebruik eenvoudig worden schoongemaakt met een warme, vochtige doek.
Door de plank regelmatig te behandelen met druivenpitolie, houdt u hem mooi en makkelijk te reinigen. Wij raden specifiek druivenpitolie aan, omdat deze de plank neutraal van smaak en geur houdt. Wij hebben de plank al eenmaal volledig behandeld voor u. De plank is niet vaatwasser bestendig.

RETOURNEREN?

DE PLANK KAN ALLEEN GERETOURNEERD WORDEN IN DE ONGEOPENDE EN ORIGINELE VERPAKKING. DIT OM HYGIËNISCHE REDENEN, WIJ WILLEN NAMELIJK GRAAG IEDERE KLANT EEN ONGEBRUIKTE SMIKKELPLANK KUNNEN LEVEREN.

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.