Producten

Van welke houtsoort worden De Smikkelplanken gemaakt?
Alle Smikkelplanken worden gemaakt van eikenhout. Soms fabriceren wij planken van een andere houtsoort, dit wordt dan duidelijk aangegeven in de productomschrijving van de plank.

Worden De Smikkelplanken gemaakt uit duurzaam hout?
Ja, de planken worden gemaakt uit FSC-gecertificeerd Twents eikenhout dat als restproduct overblijft bij de fabricage van meubels. Dit maakt de plank een duurzaam product.

Zijn De Smikkelplanken handgemaakt? Ja, de planken zijn handgemaakt en daardoor uniek.
Door wie worden De Smikkelplanken gemaakt? Onze planken worden geproduceerd door medewerkers van een sociale werkvoorziening. Met uw aankoop draagt u dus bij aan een inclusievere wereld.

Is De Smikkelplank Food Safe? Ja, de plank is voedselveilig en daardoor uitermate geschikt voor het serveren van eten.

Onderhoud

Hoe kan De Smikkelplank het best onderhouden worden? De plank kan na gebruik eenvoudig worden schoongemaakt met een warme, vochtige doek. Door de plank regelmatig te behandelen met druivenpitolie, houdt u hem mooi en makkelijk te reinigen. Wij raden specifiek druivenpitolie aan, omdat deze de plank neutraal van smaak en geur houdt. Wij hebben de plank al eenmaal volledig behandeld voor u.

Kan De Smikkelplank in de vaatwasser?
Nee, de plank is niet vaatwasser bestendig.

Bestellen

Hoe kan ik De Smikkelplank bestellen?
Dat kan op deze website in onze webshop. Klik hier om naar de webshop te gaan.

Kan ik ook grotere aantallen Smikkelplanken bestellen? Ja, dat is geen enkel probleem. Stuur in dat geval een e-mail naar info@de-smikkelplank.nl,
Wij nemen dan persoonlijk contact met u op.

Kan ik De Smikkelplank personaliseren met een tekst, logo of afbeelding?
Ja, dat is mogelijk. Tijdens het bestelproces heb je de mogelijkheid om een tekst, logo of afbeelding te uploaden.

Ik wil mijn bestelling laten versturen naar een ander adres, kan dat?
In het bestelproces kunt u kiezen voor een ander afleveradres, dan het factuuradres.

Wordt mijn bestelling bevestigd?
Ja, jouw bestelling wordt na goedkeuring van de betaling per e-mail bevestigd op het door jou opgegeven e-mailadres.

Ik wil mijn bestelling annuleren, kan dat? Ja, dat kan maar alleen wanneer de bestelling nog niet verzonden is.

Hoe gaat De-Smikkelplank.nl om met mijn gegevens? Wij staan garant voor jouw privacy. Wij gebruiken alle door jou opgegeven informatie, zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en betaalgegevens, uitsluitend voor het verwerken van jouw bestellingen en voor het bijhouden van onze administratie. De informatie wordt niet gebruikt voor andere doeleinden, zowel van commerciële als niet-commerciële aard, die niet direct gelinkt zijn aan De-Smikkelplank.nl, zonder dat daarvoor vooraf om jouw toestemming is gevraagd. Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar onze privacyverklaring. Klik dan hier.

Betaling

Zijn de prijzen van De Smikkelplank inclusief Btw?
Ja, alle getoonde prijzen zijn inclusief Btw, tenzij expliciet anders vermeld. Op de factuur is de betaalde Btw duidelijk gespecificeerd.

Wat zijn de betaalmogelijkheden voor aankoop van De Smikkelplank? Je kunt betalen door middel van iDeal, PayPal, Master Card, Visa, Bancontact en Klarna.

Hoe gaat de betaling in zijn werk? Onze online betalingen worden verwerkt in de beveiligde betaalomgeving van Mollie. Je wordt in simpele stappen door het betaalproces geleid.

Hoe lang duurt het voordat mijn betaling verwerkt wordt? Dit hangt van uw bank af, maar in de meeste gevallen wordt de betaling direct verwerkt.

Hoe garanderen jullie de veiligheid van mijn online betaling? De betaling van jouw aankoop gebeurt via betaalplatform Mollie. De veiligheid van de betaling is voor Mollie een voortdurende zorg. Een team van specialisten van Mollie zorgt daarom doorlopend voor een veilige en betrouwbare betaaldienst. Meer informatie vind je hier op de website van Mollie.

Kan ik een bestelling van grotere aantallen op factuur betalen? Ja, dat is geen enkel probleem. Stuur in dat geval een e-mail naar info@de-smikkelplank.nl,
Wij nemen dan persoonlijk contact met u op.

Verzending

Hoe wordt mijn Smikkelplank verzonden? Jouw plank wordt in een stevige doos verzonden met de pakketdienst van PostNL. De bestelling wordt geleverd met een pakbon, factuur en onderhoudsadvies.

Hoe lang duurt de verzending na aankoop? Bestellingen worden meestal binnen 2 à 3 werkdagen bezorgd. Bestellingen naar andere landen kunnen één of twee werkdagen langer duren.

Hoe word ik geïnformeerd over het bezorgmoment? In de bestelbevestiging die wij naar jou e-mailen staat een Track & Trace code. Deze kun je op de website van PostNL invullen samen met jouw postcode. Je krijgt dan onmiddellijk de bezorgstatus en het geplande bezorgmoment te zien.

Kan ik ook vanuit het buitenland bestellen? Ja, wij bezorgen ook in België, Duitsland en de rest van E.U.

Hoeveel verzendkosten betaal ik?
Voor verzending binnen Nederland en België betaal je geen verzendkosten!
Voor de verzending naar andere landen van de E.U. betaal je €12,95 per bestelling.

Mijn bestelling is niet bezorgd, wat moet ik doen? Op de pagina met verzendinformatie van PostNL vind je een overzicht van de maximale overkomstduur van uw pakket. De overkomstduur gaat in vanaf het moment dat je onze verzendbevestiging hebt ontvangen. Vertraging is echter altijd mogelijk. Als jouw bestelling na de maximale overkomstduur nog niet bezorgd is vernemen wij dat graag van jou per email: info@de-smikkelplank.nl

Retourneren

Wanneer is retourneren of ruilen mogelijk?
Indien je niet tevreden bent over de plank kan deze geruild of geretourneerd worden. Dit kan alleen wanneer de plank kan nog verpakt is in de ongeopende en verzegelde, originele verpakking. Dit vanwege hygiënische redenen, wij willen namelijk graag iedere klant een ongebruikte Smikkelplank kunnen leveren.

Hoe stuur ik mijn gekochte plank terug?
Aangekochte producten die je wilt ruilen of retourneren, kun je binnen 14 dagen na ontvangst, terug sturen naar De Smikkelplank.nl .Meld dit alsjeblieft per e-mail: info@-de-smikkelplank.nl onder vermelding van uw naam en adres, de besteldatum en het factuurnummer.
Stuur de producten terug naar De Smikkelplank.nl, Textielstraat 23, 7575 CB, Oldenzaal.
Wij raden je aan om de producten met verzendbewijs terug te sturen. De retour verzendkosten zijn voor jouw rekening.

Wanneer krijg ik mijn geld terug? Indien je de plank op de hierboven aangegeven wijze hebt geretourneerd, betalen wij jou het aankoopbedrag (exclusief de verzendkosten!) binnen 14 dagen terug op de bankrekening waarmee je de bestelling betaald hebt.

Ik heb mijn antwoord niet gevonden? Indien je na het lezen van de FAQ’s nog onbeantwoorde vragen hebt, stuur dan een e-mail met jou vraag of vragen naar info@de-smikkelplank.nl